Ενημέρωση για τον αποκλεισμό των γραφείων της Χ.Α. στις 25/1 και μοίρασμα κειμένων στην περιοxή

IMG_20160125_172232Τη Δευτέρα 25/1 σύντροφοι και συντρόφισσες από τον αναρχικό/
αντιεξουσιαστικό χώρο αποκλείσαμε τα γραφεία της χρυσής αυγής με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση-ομιλία του κεντρικού τους στελέχους Γ. Λαγού. Δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης, συγκροτημένα και αιφνιδιαστικά, αποκλείσαμε την είσοδο των γραφείων και παραμείναμε εκεί περιφρουρώντας την παρουσία μας και φωνάζοντας συνθήματα. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση περικυκλώνοντας των χώρο της συγκέντρωσης ώστε να αποτρέψει αλληλέγγυο κόσμο να καταφθάσει και προστατεύοντας με την παρουσία της τούς ελάχιστους χρυσαυγίτες που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στα
γραφεία τους. Από την πρώτη στιγμή και παρά την έντονη παρουσία της αστυνομίας, κάναμε ξεκάθαρο πως η φασιστομάζωξη δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή και παραμείναμε έξω από τα γραφεία τους, ματαιώνοντας έτσι την προσέλευση περισσότερων μελών τους και τη δημόσια παρουσία του βουλευτή τους στην πόλη. Οι λιγοστοί νεοναζί που βρίσκονταν πάνω στα γραφεία, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν εκ του ασφαλούς τη συγκέντρωση, έλαβαν δυναμική απάντηση από τη μεριά μας.Συγκροτημένα αποχωρήσαμε μετά από 3 ώρες παρουσίας, με πορεία στο κέντρο της πόλης.

Την Τρίτη 2/2 σύντροφοι και συντρόφισσες παρεμβήκαμε με μοίρασμα κειμένων στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων, καθιστώντας, μέσα από την επαφή μας με κόσμο που εργάζεται και ζει στην περιοχή, σαφές το περιεχόμενο της δράσης μας την περασμένη βδομάδα .

Το κείμενο που μοιράστηκε:

Document-page-001